Jump to content

Nem is sejtette, hogy felesége el fogja hagyni, váratlanul érte a színészt a válás

2023. 10. 05. 18:40

Joshua Jackson is pont annyira meglepett volt felesége döntése miatt, mint a rajongók.

Joshua Jacksont állítólag váratlanul érte Jodie Turner-Smith döntése, hogy közel négy év után véget vet házasságuknak.

 

Egy bennfentes azt nyilatkozta a Us Weeklynek kedden, hogy a Dawson és a haverok egykori tinisztárja nem gondolta, hogy házassági problémáik olyan komolyak, ami váláshoz vezethet.

„Joshuát egyértelműen váratlanul érte Jodie döntése a válásról. Voltak problémáik, mint sok párnak, hiszen két különösen elfoglalt színészről van szó, akiknek kisgyerekük van. Joshua viszont nyilvánvalóan nem tudta, hogy ennyire rossz a helyzet, hogy Jodie ennyire boldogtalan”

A barátokat szintén sokkolta a hír, bár vannak akik szerint még van esély a békülésre. Most sok minden múlik Joshuán, hogyan kezeli majd a szituációt.

 

A pár négyéves kapcsolatában először tavaly ősszel merültek fel problémák, amikor váratlanul kikövették egymást Instagramon. Az okok rejtve maradtak, azonban sokat sejtet  színész áprilisi interjúja, amikor azt találta mondani, hogy a házasságon kívüli viszonyokat is meg lehet bocsájtani.

Mint korábban beszámoltunk róla, három évvel közös gyermekük születése után, hétfőn beadta a válási papírokat Jodie Turner-Smith.

Jodie kibékíthetetlen ellentétekre hivatkozott a jogi dokumentumban és közös felügyeletet kért 3 éves kislányukra, Janie-re. Emellett nem tart igényt feleségtartásra, megjegyezve, hogy érvényes házassági szerződésük szerint járjon el a bíró. Különválásuk napjaként szeptember 13-át jelölte meg.

Joshua és Jodie 2018 őszén, Joshua szülinapi partiján találkozott először, szerelmüket pedig 2019 decemberében egy esküvővel is megpecsételték.

Joshua Jackson tíz évig Diane Kruger párja volt, 2018 januárjában váltak külön az útjaik.

(Forrás: sikerestortenetek.co.hu;hirado.hu | Kép: pixabay.com)