Jump to content

Wolf Kati bátor lépésre szánta el magát

2023. 11. 16. 19:22

Az énekesnő idén ősszel új albummal jelentkezik, és ezúttal nemcsak hangját, hanem szövegírói tehetségét is megcsillogtatja. Az elkészült lemez mellett egy merész fotósorozatról és lányairól is mesélt a Család-barát vendégeként.

Izgalmas időszak elé néz Wolf Kati anyaként és előadóművészként is: mindkét gyermeke iskolaválasztás előtt áll, és elkészült új zenei albuma, amelyhez nemcsak hangját, hanem gondolatait is adta. Most először dalszövegíróként is közreműködött a lemezén – minderről a Duna délelőtti élő műsorában mesélt.

„35 éves voltam, amikor befutottam a popszakmában, éppen ezért a lányaimnak azt tanítom, soha nincsenek elkésve semmivel. A kisebbik idén felvételizik középiskolába, a nagyobbik pedig érettségizik. Hiszem, hogy ha valakiben tehetség van, akkor előbb vagy utóbbi rákanyarodik a valódi újtára”
– jelentette ki a Család-barát hétfői adásában Wolf Kati. Az énekes hozzátette, ő is nagy feladat előtt áll: hamarosan új szólólemezének anyagát mutatja be a közönségnek. A legújabb, Új utakon című korongon nyolc vadonatúj dal és két feldolgozás szerepel, valamint egy natúr, képmanipulációtól mentes fotósorozat is készült róla a belső borítóra.

„Az egyik új dalnak arról szól a szövege, hogy jövőre 50 éves leszek. Fontosnak tartottam, hogy ebben azoknak a nőknek üzenjek, akik a kortársaim, akikkel hasonló dolgokat éltünk át. Készítettünk néhány fotót is az albumhoz, ahol smink és retusálás nélkül vagyok látható. A showbizniszben és a közösségi médiában mindenki a legelőnyösebb oldalát igyekszik mutatni, fiatalnak és vonzónak szeretne tűnni, de én ezekkel a képekkel arra szeretném motiválni a nőtársaim, hogy büszkén vállalják a korukat” – hangsúlyozta az énekes. 

(Forrás: sikerestortenetek.co.hu;hirado.hu | Kép: pixabay.com)