Jump to content

Tom Hanks takarítónak is elmenne, ha ezzel teljesülne élete álma

2023. 09. 22. 18:14

A 67 éves színész megszállottja a témának, bármit megtenne, hogy megvalósuljon az álma.

Tom Hanks már régóta a világűr megszállottja, és egy új interjúban bevallotta, hogy gyakorlatilag bármit megtenne, hogy eljusson oda, főz, mos, takarít, ha kell.

 

Az Apollo 13 sztárját egyébként meghívták az űrbe Jeff Bezos Blue Origin rakétájával, a New Sheparddal, de a túlzó ár miatt visszautasította.

„1969. július 20-án úgy sétáltam, hogy nagyon is tudatában voltam annak, hogy egy olyan időszakban éltem, amikor az emberiség történelme egy életre megváltozott” – mesélte a színész.

„Ha lenne hely, én lennék az a fickó, aki takarít, viccelődik, mesél és szórakoztat mindenkit. Én lennék a te embered. Valószínűleg azonnal jelentkeznék. Minden munkát én végzek. Majd én kitakarítom a vécét. Én szolgálom fel az ételt. Összehajtogatom a ruhákat. Elpakolom a felszerelést. Így a többieknek más dolgokra is jutna ideje.”

Hanks, akinek becsült vagyona körülbelül 400 millió dollár, állítólag az első ember volt, akit az Amazon társalapítója, Jeff Bezos felkért, hogy csatlakozzon hozzá az űrsétára.

„Nos igen, megvolt a lehetőségem, ha fizetek. 28 millió dollár lett volna az ára, vagy valami ilyesmi. És megtehettem volna, nem panaszkodom, na de 28 millió dollárt nem fizetek” – viccelődött egy korábbi interjúban Hanks.

 

(Forrás: sikerestortenetek.co.hu;hirado.hu | Kép: pixabay.com)