Jump to content

Jamie Oliver meghökkentő vallomása: mindent visszacsinálna, ha tehetné

2023. 10. 04. 18:37

A brit sztárszakács egy podcastműsorban beszélt fiatalkoráról, és elárulta az is, hogyha visszamehetne az időben, a normál életet, a névtelenséget választaná a hírnév helyett. A most 45 éves Jamie Oliver mindössze 23 éves volt, amikor a Jamie Oliver, a pucér szakács című sorozattal híressé vált. Azóta számos műsorban szerepelt, több szakácskönyvet írt, és éttermeket is nyitott.

Jamie Oliver a BBC podcastjáben bevallotta, hogy a hírnév helyett a névtelenséget választaná, ha visszamehetne az időben.

 

A rádióműsorban Kirsty Young műsorvezető minden epizódban feleleveníti a vendégei életének sarkalatos pillanatait, és megkérdezi, mit tettek volna másképp, ha lehetőségük lett volna rá.

Jamie Oliver mindössze 23 évesen a Jamie Oliver, a pucér szakács című sorozattal vált híressé.

A most 45 éves szakács bevallotta, ha visszamehetne az időben, a normál életet választaná a rivaldafény helyett.

„Ha visszajönnék a Földre, és újrakezdhetném, akkor elmennék a szüleim kocsmájába, és normális életet élnék annak tudatában, hogy az anonimitás a legnagyobb ajándékunk” – mondta Jamie, visszaemlékezve arra, fiatalon mennyi mindent tanult a szülei csehójában dolgozva.

A névtelenségre vágyó séf vállalkozása az utóbbi hónapokban jelentősen fellendült. Új műsora, a Jamie egyfontos csodái olcsó és tápláló ételek készítésével segít a háztartásoknak megbirkózni a megélhetési válsággal. A műsor eddig körülbelül 1,4 millió nézőt ért el az Egyesült Királyságban.

A sztárszakács birodalma, amely tévéműsorokat, receptkönyveket, éttermeket és számos jövedelmező partnerséget foglal magában, 2022-ben 7,7 millió font adózás előtti nyereséget ért el. Ez 17,5 százalékos növekedést jelentett az azt megelőző évhez képest.

A múlt hónapban Jamie sürgette a kormányt, hogy nagyobb körben biztosítsa az ingyenes iskolai étkeztetést, és arra is felszólított, hogy az ételek összeállításakor a gyermekek egészségét helyezzék előtérbe.

(Forrás: sikerestortenetek.co.hu;hirado.hu | Kép: pixabay.com)