Jump to content

Jennifer Lopez őszintén vallott kételyeiről gyerekei születése után

2023. 10. 04. 18:43

Az énekesnő őszintén vallott testével kapcsolatos bizonytalanságáról ikrei születése után a Daytime Beauty Awards díjátadó gálán vasárnap.

Jennifer Lopez testével kapcsolatos kételyeiről vallott vasárnap a Daytime Beauty Awards díjátadó gálán. A sztár a Kiemelkedő teljesítmény a fitnesz területén elnevezésű díjat adhatta át, ám előtte őszintén vallott arról, milyen bizonytalanság gyötörte a testével kapcsolatban szülés után. A Puerto Ricó-i származású amerikai sztár 2008-ban adott életet ikreinek, Maxnek és Emmének.

Az 54 éves énekesnő bomba formában van, de elárulta, hogy a szülés utáni alakjával egyáltalán nem volt megelégedve. A sztárban barátja és edzője, Tracy Anderson tartotta a lelket, aki segített neki megbékélni változó testével.

„Tracyvel közvetlenül azután találkoztam, hogy megszülettek az ikreim. Akkor hívtam fel, amikor bizonytalannak éreztem magam a testemmel kapcsolatban, és azon tűnődtem, hogy vajon visszanyerhetem-e valaha is azt az alakot, ami a szülés előtt volt – ahogy ezen a legtöbb újdonsült anyuka elgondolkodik a szülés után” – mondta az énekesnő.

„Segített elfogadni az új énemet, és segített abban is, hogy felismerjem, erősebb lehetek, mint valaha is voltam” – vallotta a popsztár.

„Tracy Anderson kiemelkedő tehetség, a módszerei és a szakmája iránti elkötelezettsége tartja őt a csúcson” – fejezte be gondolatait a színésznő, majd gratulált és átadta a Kiemelkedő teljesítmény a fitnesz területén díjat Tracy Anderson amerikai fitneszvállalkozónak.

Az 54 éves színész-énekesnő kétségtelenül csodálatos formában van, a rendszeres edzés mellett szigorú diétát tart. Nem fogyaszt alkoholt, koffeint, természetesen nem dohányzik, és hetente négyszer edz. Emellett bármilyen korán is kell kelnie, mindig ügyel arra, hogy nyolc órát aludjon. A diéta mellett rendszeresen fogyaszt étcsokoládét, ami tele van antioxidánsokkal.

(Forrás: sikerestortenetek.co.hu;hirado.hu | Kép: pixabay.com)