Az oldal sok pozitívumot emel ki a csarnokról, már a kezdetektől fogva: leírják, hogy a 19. század végén elkészült épület kora egyik legmodernebbjének számított speciális világítási- és hűtőrendszerének köszönhetően. A tágas és légiesnek ható épületet vasból készült katedrálishoz hasonlították, az árusok standjait széles átjárók kötik össze (ezek helyén egykor víz volt). A második világháború alatt súlyosan megrongálódott, a lepusztult épület a 90-es évekre nyerte vissza pompáját és vált a város egyik nevezetességévé.
A CNN szerint könnyű eligazodni a három szinten, de ajánlják a vezetett túrákat is, amelyek utat mutatnak a különféle kolbászok, sonkák, szalámik és lángosozók rengetegében. Ha pedig az ide látogatók odahaza, a konyhájukban is szívesen felidéznék a csarnokban szerzett gasztroélményeket, szerezzenek be egy csomag füstölt-őrölt paprikát, ajánlja az oldal.
Forrás: travel.cnn.com