Jump to content

Rangos díjat kapott egy magyar fejlesztésű alkalmazás

2016. 12. 16. 13:54

Az OrthoGraph Kft. immár második alkalommal nevezett és nyert díjat a Best in Biz Awards International-en.

Ez az egyetlen olyan független üzleti verseny a világon, ahol nemzetközi sajtó és iparági elemzők neves tagjai bírálják el a beérkezett anyagokat (Wall Street Journal, Portland Business Journal, InfoWorld stb.)

OrthoGraph I épületfelmérő alkalmazás

A “New version of the Year” kategóriában ezüst minősítést nyert OrthoGraph I egy magyar fejlesztésű épületfelmérő és alaprajz készítő CAD alkalmazás, amely iOS és Android mobil eszközökön fut. Az applikáció segítségével elhagyhatóak a felmérés során használt olyan hagyományos eszközök, mint a papír és ceruza, így a pontatlan helyszíni szabadkézi vázlatok helyett a felhasználó már a felmérés helyszínén egy teljesen pontos alaprajzot kap, kalkulációkkal, helyiség listával, riportokkal. Ez a megoldás lehetővé teszi, hogy a sokszor nehézkes épületfelmérés egyszerű és gyors folyamattá váljon.

A szoftvert fejlesztő cég, az OrthoGraph Kft. csapatának célja a 2016-os évre az volt, hogy végre teljesíthessék felhasználóiknak azt a kérését, hogy épületfelmérő applikációjuk ne csak iPad-en, hanem Androidos tableteken is elérhető legyen.

A cég kemény munka után 2016. szeptember 17-én kiadta multi-platform applikációját, amelynek nagy sikeréhez az is hozzájárult, hogy az alkalmazás nemcsak táblagépeken, hanem okostelefonokon is elérhető. A cég 20.000+ letöltéssel számol év végéig.

Az új alkalmazáshoz új sales model is párosult: az OrthoGraph I alkalmazás teljes rajzolási és mérési funckiója immár ingyenesen elérhető: rajzolás, mérés (átlómérés is), bútorozás, 3D-s előnézet.

A felhasználóknak olyan plusz funciókért kell fizetniük, mint projekt mentés, helyszíni riport, exportok (DXF, IFC, Excel, PDF, PNG), 3D-s nézet – mindezt megtehetik havi, féléves vagy éves előfizetés foirmájában.

(Forrás: technokrata.hu)