Jump to content

Egy magyar startup segít megtalálni a neked való kiskutyát

2017. 01. 12. 08:26

A Wuuff.dog magyar startup segítséget nyújt abban, hogy a leendő gazdik és kutyatenyésztők egymásra találjanak.

A Wuuff.dog egy ingyenes online felület, ahol megbízható kutyatenyésztők kiskutyái közül válogathatsz, az oldal pedig garantálja, hogy jó helyről, azt a kiskutyát viheted haza, akibe online beleszerettél.

A Wuuffon válogathatsz a kutyafajták között, azon belül pedig nemre és árra is rászűrhetsz.

A feltöltött kutyusoknál képek és leírás alapján tájékozódhatsz, például, hogy megkapta-e az ajánlott oltásokat és rendelkezik-e törzskönyvvel. Azonban ha további kérdésed van, az oldal készítői is arra bátorítanak, hogy lépj kapcsolatba a tenyésztővel, hogy minél több információval a kezedben nyomj rá a „foglalás” gombra.

Ezután be is szerezheted új barátod játékait, a foglalással és a foglaló befizetésével már csak a kutya átvételéről kell egyeztetnetek.

A Wuuffon – más hirdetői oldalakkal ellentétben – a tenyésztők visszakövethetőek, ugyanis minden vásárlás után értékelheted az eladókat.

A Wuuff ötlete Fagyal Sándor fejéből pattant ki, aki már 15 éve dolgozik tenyésztőkkel és kutyát kereső családokkal. Így mindkét oldal problémáit ismerve alakíthatta ki az adás-vételhez a legmegfelelőbb felületet.

Az oldal a január 7-én és 8-án zajló Champion Show kutyakiállításon mutatkozott be először.

(Forrás: sikerestortenetek.hu)