Jump to content

Budapesti hotel lett a világ legjobbja a Tripadvisor listáján

2017. 01. 26. 14:13

A népszerű utazós oldal toplistáját a felhasználók értékelései alapján állították össze.

Egy budapesti hotelt választottak a világ legjobbjának a Tripadvisor legújabb, 2017-es ranglistáján. A Traveller's Choice névre keresztelt listát a a felhasználók értékelései alapján állítja össze a Tripadvisor, a világ egyik legnépszerűbb utazós oldala.

Az Aria Hotel Budapest 2015-ben nyílt az V. kerületi Hercegprímás utcában. A hotel a különleges külsejű épületeiről ismert Library Hotel Collection szállodalánc tagja. A budapesti butikhotel dizájnját a honlap szerint a zene inspirálta, a lobbyba belépve például a zongorabillentyűket formáló padló képe azonnal szemet szúr az ideérkezőknek. Zenei témájú a tetőteraszon lévő High Note Sky Bar is, ahonnan a budapesti panorámát is megcsodálhatjuk.

A Tripadvisor listáján a következő értékeléssel jellemzik az ötcsillagos szállodát: “Egyszerűen tökéletes. Kiváló felszereltség és kialakítás, tökéletes elhelyezkedés, segítőkész személyzet, tiszta és modern, nagyszerű gyógyfürdős szolgáltatások, fenséges reggeli, valamint ízletes délutáni bor- és sajtkínálat!”

(Forrás: tripadvisor.co.hu)