Jump to content

Vidéken találta meg a nyugalmat Hűvösvölgyi Ildikó

2023. 06. 10. 12:22

A Dankó Rádió következő tematikus hétvégéjének vendége Hűvösvölgyi Ildikó Kossuth-díjas színművész lesz. A Jó pihenést! és a Szív küldi szívnek szívesen című műsorokban a június 9-én születésnapját ünneplő művész magánéletéről és színészi karrierjének jelentős állomásairól is mesél.

Már az őrszentmiklósi gyermekévek alatt felfedezték szülei a muzikalitását, zenei tehetségét, ezért énekelni, táncolni és zongorázni is tanult, útja egyenesen vezetett a Színház- és Filmművészeti Főiskoláig, emlékezett vissza pályája ezen szakaszára a Jó pihenést! című műsorban a Kossuth-díjas színművész. A szakmai emlékek mellett szívesen mesélt magánéletéről, egyebek mellett arról is, hogyan érintette meg a vidéki élet varázsa: 

„Falusi lány voltam és valahogy úgy hozta az élet, hogy falusi asszony is lettem a végére, remélem, hogy innen megyek majd el”

– árulta el a hallgatóknak a színművész. „Valahogy olyan kerek volt ez az élet” – fogalmazott a Dankó Rádióban Hűvösvölgyi Ildikó.

A magyar zene rádiójának tematikus hétvégi műsorában a színművész pálya szépségeiről és buktatóiról is vallott. Elmesélte, hogyan ismerte fel, nem zongoristaként, hanem színészként tud majd érvényesülni és ott érhet el kiemelkedő sikereket.

(Forrás: sikerestortenetek.co.hu;hirado.hu | Kép: pixabay.com)